Nationale Hondenwandeling

HEEFT U EEN HART VOOR DIEREN?

Ook ú kunt de strijd tegen kanker bij dieren steunen! Inmiddels hebben al diverse sponsors toegezegd het initiatief op 6 oktober te ondersteunen.  Maar we kunnen ook úw hulp goed gebruiken. U kunt niet alleen een belangrijke bijdrage leveren aan deze dag, maar ook aan het Nederlands KankerFonds voor Dieren.

Wilt u graag iets organiseren op het evenemententerrein, of wilt u producten verkopen? Geen probleem!  Verder kunt u bijvoorbeeld een activiteit sponsoren. Misschien wilt u samen met uw relaties iets ondernemen tijdens de Hondenwandeling "Hart voor Kanker" of een actie opzetten met uw personeel? Wij denken overal in mee!

Heeft u andere ideeën met betrekking tot sponsoring, wilt u meer weten over wat wij voor ú kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem contact met ons op  via 0113-715410 of info@hondenwandelingtegenkanker.nl om de mogelijkheden te bespreken. Eigenlijk is er maar één voorwaarde. Uw sponsoring moet een bijdrage leveren aan deze dag en dus aan de strijd tegen kanker bij dieren.


 

Onze partners